Місце, де знайшли двох замерзлих дітей / t.me/shot_shot

У Росії в селі Прокудіно Саратовської області випадкова перехожа знайшла у заметі двох замерзлих дітей без верхнього одягу, одна дитина загинула.

Про це пише Telegram-канал Mash.

Зазначається, що від переохолодження помер 8-річний хлопчик, а його сестра, 5-річна дівчинка – у критичному стані, зараз за її життя борються лікарі. 

Відео дня

Як пише Telegram-канал Shot, за фактом події затримана їхня мати – 43-річна Віра Зайцева.

Читайте такожРосіянка вивезла трьох дітей в ліс та роздягла догола, щоб заморозитиЗ самого початку вона заявляла, що вигнала дітей на вулицю, тому що "не бачила їхнє майбутнє". Потім сказала, що спочатку вони обморозилися вдома через поломку котла. А вже після затримання зізналася, що душила їх шарфом перед тим, як викинути на холод.

"Вивело з себе те, що малі вередували – плакали та кричали. Про це вона сама заявила поліцейським. Коли 8-річний хлопчик і 5-річна дівчинка перестали подавати ознаки життя, Зайцева винесла їх на вулицю і залишила в яру. Після цього зателефонувала у швидку та поїхала до матері в місто Енгельс", – йдеться у повідомленні.

"Душогубка Зайцева про скоєне не шкодує. Під час допиту вона намагалася прикинутися не зовсім адекватною, розповідала поліцейським про якісь проблеми з головою, але потім сказала, що пішла на вбивство власних дітей, тому що у них немає майбутнього. Вони ростуть неслухняними. І ще поскаржилася на важкі побутові умови", – додається у повідомленні.

Віра Зайцева / фото t.me/bazabazon

Відзначається, що першим вона почала душити 8-річного сина, зв'язавши його. Потім розв'язала та переключилася на молодшу доньку. Після чого винесла їх на холод.  

За фактом смерті дітей завели кримінальну справу за статтями "вбивство малолітнього вчинене з особливою жорстокістю" та "замах на вбивство двох малолітніх".

Вас також можуть зацікавити новини: