Путін похвалився "найкращою ППО" / фото REUTERS

Російський диктатор Володимир Путін несподівано похвалив ППО Росії, попри регулярну бавовну не тільки у прикордонних регіонах, а навіть у тилових аеродромах.

Як пише пропагандистський ТАСС, під час зустрічі з губернатором Бєлгородської області Путін назвав російську ППО "однією з найкращих у світі".

"Бойові дії показують, що ППО Росії — одна з найкращих у світі", - заявив Путін.

Відео дня

Крім того, диктатор зазначив, що Росія нібито виробляє більш ніж утричі більше ракет ППО, аналогічних Patriot.

Цікаво, що під час зустрічі губернатор Білгородської області заявив, що від початку обстрілів ЗСУ у регіоні нібито загинули 25 жителів, 96 поранені. Це краще характеризує розхвалену російську ППО.

Російська ППО: головні новини

Росією покотилася хвиля загадкової "бавовни". Вибухи ставалися не тільки у прикордонних областях та анексованому Криму, а й у глибокому тилу. Після цього Росія почала посилювати ППО. Зокрема, у ніч на понеділок, 2 січня, в російському Воронежі пролунали вибухи. У Воронежі знаходиться російський військовий аеродром "Балтімор", на якому базуються бомбардувальники Су-34.

У той же день стало відомо, що Климовська РЕМ Брянської області піддалася ударам, в результаті знеструмлено сусіднє селище.

Нещодавно губернатор Ростовської області РФ Василь Голубєв заявив, що ввечері 3 січня у регіоні спрацювала система протиповітряної оборони. Військові збили повітряну кульку.

Згодом у одному з районів Москви посилили протиповітряну оборону, розгорнувши дивізіон ППО С-400. Установки ППО з'явилися на основних адміністративних будівлях російської столиці. 

Політтехнолог і письменник Михайло Шейтельман переконаний, що встановлення засобів ППО на дахах адміністративних будівель Москви і біля резиденції Путіна не пов'язана з тим, що в Кремлі бояться атак зі строни України. Так Кремль намагається захистити себе від наслідків громадянської війни, що починається в РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: