За даними ЗМІ, Путіну доведеться лягти під ніж / REUTERS

У РФ завершується попередня частина з підготовки інформаційного простору на час відсутності диктатора Путіна, якому, за даними ЗМІ, має бути проведено хірургічне втручання.

Про це пише у себе в Телеграм-каналі політолог Валерій Соловей.

"Підготовлені свіжі "консерви" з короткими виступами президента, відео участі Путіна в нарадах, реакція на заплановані події, схвалення ротацій, підписи указів, схвалення й осуд різних процесів і діячів. За оцінками організаторів "прикриття", заготовок повинно вистачити як мінімум на десять днів. Попри те, що лікарі прогнозують відновлення до стану, коли можна буде показати напівтруп публіці від двох до п'яти днів, організатори вирішили перестрахуватися", - пише він.

Відео дня

За даними Солов'я, у разі необхідності пересування Путіна буде імітувати один з його дублерів, підготовлена можливість його "проходу" перед публікою. Він також стверджує, що дата операції не призначена, проте відомий час - між 1:00 і 2:00.

"Дата варіюється в цілях безпеки, але слід розуміти, що лікарі наполягають на якнайшвидшому проведенні. Серед медиків виключно російські фахівці, всі пройшли багаторівневу перевірку", - повідомив політолог.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що Путін, за даними ЗМІ, буде змушений лягти "під ніж" найближчим часом. У разі тривалого відновлення, влада на якийсь час перейде до Миколи Патрушева, секретаря Радбезу.