Росіянин розбещував дитину на борту літака, що летів в РФ / wikipedia.org

Педофіл розбещував 8-річного хлопчика під час рейсу Дубай - Москва. Після приземлення в Шереметьєво чоловік намагався відвести дитину до туалету.

Як повідомляє канал "База", 8-річний хлопчик летів з ОАЕ до Москви разом з мамою. Просто під час рейсу чоловік, який сидів поруч, почав пропонувати йому жуйку, а потім почав чіплятися. При цьому мати не бачила, що відбувається з дитиною - вона мала інше місце.

Після посадки у Шереметьєво пасажир знову знайшов хлопчика – у зоні видачі багажу. Зловмисник спеціально почекав, коли він відійде від мами, перехопив його і почав наполегливо кликати до туалету. Однак хлопчику вдалося від нього піти та повернутися до мами.

Відео дня

Про те, що сталося, хлопчик розповів тільки наступного дня. Пасажир представився йому Максимом. Це був чоловік середнього віку зі світлим волоссям. Нині педофіла шукають. Поки відомо, що в літаку він сів не на своє місце, і поряд із хлопчиком мала сидіти інша пасажирка.

Інші інциденти в літаку

Росіяни часто влаштовують дивні ситуації в літаку. Нещодавно п'яні російські військові влаштували бійку на борту літака Чита-Єкатеринбург. На кадрах видно, що у бійці брали участь троє військових РФ у статутній формі. Ще один намагався урегулювати конфлікт разом з бортпровідниками. За розбірками окупантів стежили всі пасажири.

Перед цим п'яна росіянка перетворила нудний багатогодинний переліт з Бангкока в Москву на перформанс. Вона зайшла на борт цілком тверезою, але під час перельоту почала пити віскі, куплене заздалегідь у дьюті-фрі. Потім розпочався "концерт".

Вас також можуть зацікавити новини: