Окупанти скаржаться на погану їжу в прифронтовій зоні: загарбників масово труять / фото ua.depositphotos.com

На окупованій території Луганської області населення масово труїть російських військових. Про це говорять самі загарбники у своїх пабліках. 

Відзначається, що в прифронтовій зоні в Кремінському районі області окупантам в магазинах продають пельмені з голками, енергетики з сіркою і пельмені з отрутою. Росіяни приходили з облавами, проте їх продовжують труїти. 

"Найнебезпечніше – це Ягуари. Енергетики. Їх бадяжать із сіркою. Роз'їдає шлунки. Люди з дірками їдуть на евакуацію", – йдеться в листуванні, скріншоти якого публікують пропагандистські канали. 

Однак на цьому "сюрпризи" для окупантів не закінчуються. Загарбники скаржаться, що в тому районі повним ходом процвітає "партизанщина".

"Діти тут пару разів запальнички солдатам дарували, які вибухали. Теж факт підтверджений. Ці одноразові курилки також вибухають у роті. Тут партизанщина повним ходом. Два рази в**бували місцеві сімейні пари, які брали міномет легкий, виїжджали з дітьми через блокпости в найближчий тиловий ліс і обх**ривали наше РМО", – сказано в листуванні.

Пельмені з голками та енергетики з сіркою: у прифронтовій зоні масово труять окупантів

Війна в Україні: це варто знати

На Запорізькому напрямку бійці Національної гвардії України взяли в полон чотирьох російських окупантів. Двоє з них виявилися контрактниками.  

Тим часом, генерал-полковник, командувач Сухопутними військами ЗСУ Олександр Сирський заявив, що росіяни стали застосовувати більше дронів-камікадзе на передовій. Він зазначив, що окупанти продовжують наступальні дії відразу на декількох напрямках на східному фронті. 

Вас також можуть зацікавити новини: