Путін, ймовірно, помре нескоро, прогнозує Губерман / фото REUTERS

Російський диктатор Путін попри бажання мільйонів людей, скоро не помре.

Про це заявив російський і ізраїльський поет Ігор Губерман в інтерв'ю Дмитру Гордону.

"Адже Путін не здохне, він буде жити ще довго, і, коли російську армію всю відтіснять до кордону Росії, він оголосить, що план виконаний, "все зроблено" і все спокійно заспокояться. Адже він сам не помре, а його ніхто не вб'є, тому що, хоча сотні мільйонів зараз бажають загибелі однієї людини, [...] при його бережливому до себе ставленні, при 60 лікарях, які за ним стежать і за ним їздять, і при його власній жахливій пильності, він ще довго проживе і з ним нічого не зроблять", - висловився він.

Відео дня

У зв'язку з цим поет навів приклад з "кіно".

"Був у кіно дуже спритний фейк щодо того, що він хворіє. І відразу всі подумали:" а раптом здохне, і тоді давайте, навіщо ж ми будемо так витрачатися", - пояснив Губерман.

Раніше начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що президент Росії Володимир Путін може прожити ще кілька років попри важкі хвороби, серед яких онкологічна.

Також ЗМІ також писали про те, що у Путіна важка форма раку, йому залишилося жити два-три роки. У Кремлі цю інформацію спростували.