У Кремлі визначилися з конкурентами Путіна на виборах 2024-го / фото REUTERS

В Адміністрації президента РФ вже вирішили, хто буде конкурентами кремлівського диктатора Володимира Путіна на президентських виборах 2024 роки.

Як пише "Медуза" з посиланням на близькі до Кремля джерела, під час відбору потенційних конкурентів одним з головних критеріїв став вік, щоб Путін не здавався занадто старим. Нібито серед кандидатів не повинно бути політиків молодше 50 років.

За словами джерел, у Кремлі розраховують, що конкуренцію диктатору складуть представники трьох парламентських партій: КПРФ, ЛДПР і "Нових людей".

Відео дня

Повідомляється, що кандидатом від КПРФ Кремль бачить Геннадія Зюганова, від ЛДПР - Леоніда Слуцького, а від "Нових людей" - Олексія Нечаєва. При цьому наголошується, що з останнім з них ситуація складається найскладніше, поки з ним задумку Кремля узгодити не вдалося. Замість себе Нечаєв пропонує віце-спікера Держдуми Владислава Даванкова, який балотується у мери Москви. Але Кремль ця кандидатура не влаштовує.

Буданов засумнівався, що Путін взагалі живий - що повідомлялося

Нагадаємо, як писав УНІАН, керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов натякнув, що реального Путіна в його "звичному вигляді" востаннє бачили 26 червня 2022 року. Розвідник припустив, що 22 серпня на засіданні Ради зі стратегічного розвитку РФ зганьбився з "неіснуючим годинником" швидше двійник Путіна, а не справжній диктатор.

"Я не знаю, що вам відповісти... Той (Путін - УНІАН), якого всі звикли сприймати, востаннє його бачили приблизно 26 червня 2022 року", - заявив він, відповідаючи на запитання журналістки, чи живий ще взагалі Путін.

Вас також можуть зацікавити новини: