Пропагандист Мардан знову закликав знищити Україну / скріншот

Кремлівський пропагандист Сергій Мардан кинувся виправдовувати звірства військових злочинців приватної військової компанії "Вагнер", які жорстоко вбивають мирних українців. Він зізнався, що мета російської війни – знищити Україну.

На оприлюдненому в соцмережах ролику Мардан з піною біля рота коментує слова глави Офісу президента Андрія Єрмака, який засудив злочини "вагнерівців" та закликав покарати найманців. 

У свою чергу пропагандист став виправдовувати вбивць. При цьому він назвав прапор України "нацистським", а державну мову – "ненормальною". Крім того, він заявив, що війна проти України може бути "тільки війною на знищення".

"Тому що це, ось це, можна тільки знищити, випалити розжареним залізом і нічого більше! Не може бути ніяких мирних переговорів, перемир'я, багатосторонніх зустрічей!" - верещав Мардан.

Заяви "вагнерівців" про війну в Україні - зізнання найманців 

Організація Gulagu.net оприлюднила відео, на якому "вагнерівці" зізналися в стратах і вбивствах як українських військових, так і мирних українців. Після оприлюднення цієї інформації Офіс генпрокурора почали перевірку за фактом вбивства українських дітей. При цьому до розслідування повинні приєднатися ыноземні правоохоронці.

Крім того, генеральний прокурор Андрій Костін під час зустрічі з американським колегою Мерріком Гарландом закликав об'єднати сили, щоб забезпечити відповідальність за міжнародні злочини російських військ в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: