У центрі Москви горів готель / скріншот

Вдень у суботу, 13 травня, у центрі Москви в готелі "Інтерконтиненталь" на вулиці Тверська спалахнула пожежа.

Місцеві Telegram-канали публікують відео та фото з місця події. Очевидці повідомляють, що з будівлі валять клуби чорного диму.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, пожежу загасили, рух вулицею відкрили. За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих.

Деякі російські Telegram-канали пишуть, що, за уточненими даними, горіли будматеріали на будівництві за територією готелю.

У коментарях під публікаціями про пожежу російські користувачі активно діляться враженнями, деякі навіть угледіли український слід у пожежі:

"План "перехоплення" терміново. Ракети долітають!", "Апокакаліпсис в Росії сьогодні", "Більше, більше братів до нас", "Тягніть більше українця в Росію", "Джон Вік перестарався", "Що відбувається?", "Шок", "Лінія все червоніше".

Днями у Москві горів машинобудівний завод імені В. В. Чернишова. На цьому підприємстві виготовляють двигуни для літаків МіГ.

А в підмосковному місті Дзержинськ спалахнула масштабна пожежа на території місцевої ТЕС. Полум'я досягало висоти в пару десятків метрів, стовп диму було видно на багато кілометрів навколо.