У Києві виникла серйозна пожежа / фото t.me/kyivoperativ

У Солом'янському районі Києва виникла серйозна пожежа, у небо підіймався високий стовп чорного диму.

Пожежа в Києві виникла в районі Караваєвих Дач, спершу поповідомлялося, що горить новобудова чи недобудований будинок, йдеться у Telegram-каналі "Київ оперативний". Пізніше стало відомо, що пожежа розпочалася в одному з житлових комплексів.

У Києві виникла серйозна пожежа / фото t.me/kyivoperativ

"Щось серйозно димить і палає в районі Караваєвих Дач… UPD: палає у ЖК Family & Friends, що на Польовій, 2а. Щось в них там або тимчасова ТП (розподільний електрощит) або ще щось", - йдеться у повідомленні.

За даними ДСНС, пожежа трапилася зранку 9 травня на території недобудованого будинку, який знаходиться за адресою вул. Новопольова, 2, ніхто не загинув й не постраждав. "По прибуттю було встановлено, що горить пінопласт на площі близько 70-100 кв. м. Пожежу вогнеборці оперативно ліквідували", - поділилися рятувальники.

Важливі новини Києва - сьогодні це варто знати

Росіяни у ніч на 8 травня запустили по столиці України понад 30 ворожих дронів, і всі вони були ліквідовані.

Унаслідок падіння уламків ворожих безпілотників у Києві серйозно пошкоджено багатоповерховий будинок, яки знаходиться у Святошинському районі. За словами мешканки будинку, який знаходиться навпроти, під час падіння уламків тряслися стіни.

Вас також можуть зацікавити новини: