У Москві горів машинобудівний завод імені В.В. Чернишова. На цьому підприємстві виготовляють двигуни для літаків МіГ.

Як повідомляє Телеграм-канал SHOT, загоряння виникло в одній із будівель підприємства на Вишневій вулиці близько 4 ранку.

У кабінеті на другому поверсі спалахнули особисті речі та меблі на площі близько 15 квадратних метрів, від вогню пішло сильне задимлення приміщення. Рятувальники, які прибули на місце, ліквідували пожежу, постраждалих ушпиталили.

Відео дня

Пожежі на російських заводах

У Росії регулярно палають не тільки нафтобази і Кремль, але й стратегічні заводи. Наприклад, 29 квітня в російській Пермі спалахнула пожежа на заводі. Горіло на території підприємства "Мотовіліхінські заводи". Підприємство "Мотовіліхінські заводи" є єдиним в Росії виробником реактивних систем залпового вогню. Цей завод перебуває під санкціями ЄС.

Кількома днями раніше у Московській області спалахнула сильна пожежа. Вранці 22 квітня у селі Люберці загорівся завод з переробки відходів. Люди скаржилися на отруйний дим.

А ще раніше на території заводу з розробки ракет для систем ППО в місті Химки (Московська область) впав безпілотний літальний апарат. 

Вас також можуть зацікавити новини: