Тиснява біля прилавка з великодніми пасками сталася в російській Астрахані / скріншот відео

Дикуни, які називають себе росіянами, влаштували тисняву в одному з магазинів Астрахані через паски, які вони називають "кулічами". Імовірно, спрацював умовний рефлекс, вироблений дефіцитом продуктів на прилавках у часи їхнього улюбленого СРСР.

Як пише місцевий Телеграм-канал Astra, тиснява біля прилавка з великодніми пасками сталася напередодні одного з найважливіших православних свят у астраханському супермаркеті.

Бажання росіян задушити один одного за шматок булки можна було б пояснити тим, що паски роздавали безкоштовно, проте в магазині кажуть, що це не так.

"Ніяких акцій не було, звичайні кулічі на продаж. Коли кулічі на прилавку в районі обіду закінчилися, покупці вишикувалися в чергу й навіть не дали співробітнику довезти їх до місця, накинулися на ходу", - заявили в магазині.

Продавці стверджують, що не знають, чим була викликана настільки варварська поведінка їхніх співгромадян.

"Зараз кулічі у продажу, ніякого ажіотажу немає. Напевно, люди у нас просто такі", - сказали співробітники супермаркету.

Інші новини з "дурки"

Як повідомляв УНІАН, у Росії регулярно відбуваються тисняви, бійки та інші "розважальні заходи", особливо в місцях, де щось продають зі знижкою або роздають безкоштовно. Любителі "халяви" просто не можуть пройти повз безкоштовну їжу, особливо, якщо її роздають їм звичайною садовою лопатою, як помиї свиням.

Наприклад, тут у Росії люди побилися за безкоштовний плов, який роздавали на честь святкування Ураза-байрам. А ще росіяни влаштували тисняву в магазинах кількох міст через знижку на пральний порошок. Потім громадяни РФ, мабуть вже в чистих випраних речах, влаштували сутичку під час роздачі безкоштовних бургерів в одному із закладів фастфуд-мережі KFC. 

Вас також можуть зацікавити новини: