Путін обожнює Сталіна - Саакашвілі / REUTERS

Глава виконкому Нацради реформ в Україні Міхеїл Саакашвілі розповів про свою зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним і захоплення того Йосипом Сталіним.

Про це Саакашвілі повідомив в ефірі каналу "Україна 24".

Екс-президент Грузії каже, що свого часу Путін показував йому дачу Сталіна в Підмосков'ї і дуже пишався тим, що його дід був кухарем екс-глави СРСР.

Відео дня

"І це дуже знаменний факт в його біографії. Він про свого цього діда розповідав нескінченно. І Путін весь час говорив: ось тут Сталін спав, такий скромний диван, з цього чайника він пив, мій дід йому приносив. Так, те, що Путін показував, виглядало скромно. Путін просто обожнює Сталіна, щоб ви розуміли", - говорить він.

Читайте такожПутін заборонив ототожнювати нацистську Німеччину і СРСР

За словами Саакашвілі, Путін також хвалився Йому своїм кабінетом - таким же, який був у Сталіна.

"Коли я з Путіним перший раз зустрічався на офіційній зустрічі, він мене відразу відвів в інший кабінет і каже: Ось це колишній кабінет Сталіна, офіційний кабінет колишніх генсеків, але я переніс свій кабінет в маленький кабінет, тому що Сталін був скромний, він завжди був у маленькому кабінеті, і я всі свої важливі рішення приймаю там, де був Сталін", - розповів Саакашвілі.

Вас також можуть зацікавити інші новини: