У Мелітополі окупанти реставрують танк-пам'ятник / фото міськради Мелітополя

У Мелітополі Запорізької області російські окупанти розпочали реставрацію танка-пам'ятника. Він простояв на постаменті півстоліття.

"Поки українська армія отримує "Леопарди" і "Абрамси", окупанти в Мелітополі на реставрацію і відновлення механізму відправляють танк-пам'ятник, що простояв на постаменті вже більше півстоліття", - повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram-каналі.

Федоров допустив, що можливо таким чином колаборанти вже підшукують транспорт для втечі.

"Вражаюче, хоч не дуже зрозуміло, чи це новий рівень забезпечення окупантів технікою "аналогов нет",  чи колаборанти вже підшукують транспорт для втечі", - заявив мер Мелітополя.

Росіяни знімають танки з постаментів через війну в Україні - що відомо

24 березня з'явилася інформація, що російський експерт заявив в ефірі пропагандистської програми Володимира Соловйова, що цілком реальною є варіант зняття танків з постаментів та відправки їх на війну проти України. Таким чином, він прокоментував відправлення на фронт ешелону старих танків Т-54 і Т-55.

Слід зазначити, що Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що станом на 23 травня армія Російської Федерації втратила в боях з Силами оборони близько 3789 танків.

Вас також можуть зацікавити новини: