Справу про спадок Пригожина веде нотаріус, родом з України: що про нього відомо

Справу про спадок загиблого ватажка "Вагнера" Євгена Пригожина веде нотаріус, родом з України.

Як з'ясував проект "ВЧК-ОГПУ", цю справу доручили 65-річному уродженцю міста Сновськ (колишній Щорс - УНІАН) Чернігівської області Анатолію Акуленку. Він живе і працює, як і нині покійний Пригожин, на Василівському острові.

З Євгеном Пригожиним нотаріус був знайомий через кримінальних авторитетів: обидва працювали Мишею Кутаїським (Михайло Мірілашвілі), і з Романом Цеповим ("Балтік-Ескорт" якого охороняв Путіна). Після отруєння останнього нотаріус ненадовго втратив землю з-під ніг - Акуленко став фігурантом кримінальної справи, де підозрювався у зловживанні повноваженнями нотаріуса. У складі злочинної групи він здійснював махінації із ввезенням автомобілів через митний пункт на кордоні Росії із Фінляндією.

Відео дня

Новою "кришею" та підтримкою Акуленка став на той момент "перспективний бізнесмен, який балансує зі своїм кримінальним минулим між бандитами та чекістами". Нотаріус спочатку пішов на підписку, а невдовзі повернувся до контори на Василівському.

Через кілька років, у 2013 році, Анатолій Акуленко знову потрапив у зведення подій, але вже як заявник. Нотаріус міцно випивав, і не лише у закладах Євгена Пригожина. Він був доставлений до лікарні, де написав заяву про втрату паспорта.

Спадок Пригожина

23 серпня в Тверській області Росії сталася авіакатастрофа. Зʼясувалося, що розбився літак, який належить ватажку "вагнерівців" Євгену Пригожину. На борту були 10 осіб, всі вони загинули. Серед пасажирів числився і сам Пригожин. 

Його смерть в Росії підтвердили офіційно. Вже за кілька днів після авіатрощі його поховали в Санкт-Петербурзі в закритому форматі. 

У Санкт-Петербурзі відкрито спадкову справу ватажка ПВК Вагнер Євгена Пригожина, який загинув в авіатрощі у Тверській області РФ. Зазначається, що доньки "кухаря Путіна" залишилися майже ні з чим. Майже все успадкує його син Павло.

Вас також можуть зацікавити новини: