У Москві військові загубили муляж бомби / фото ua.depositphotos.com

У Москві після навчань військові забули на вулиці муляж бомби, через що на місце події довелося викликати вже справжніх саперів. Про це повідомляє "База".

Вдень 24 вересня перехожі помітили на одній з московських вулиць підозрілий предмет, що лежав біля паркану. 

"Виглядала знахідка більш ніж лякаюче: це була обмотана скотчем коробка з проводами. Розбиратися з нею терміново викликали правоохоронців, які тут же і очепили територію", – йдеться в повідомленні. 

Відео дня

Як з'ясувалося потім, винуватцями переполоху були нерозторопні солдати-строковики. Напередодні вони брали участь в антитерористичних навчаннях, по завершенні яких забули забрати з собою частину "реквізиту".

"В результаті цієї панічної атаки постраждали тільки солдати, які отримали наганяй від командування. Сам же "вибуховий пристрій" відправили у смітник", – повідомляє "База".

t.me/bazabazon

Інші новини "руського міра"

Як писав УНІАН, в Росії багатодітний батько застрелив двох своїх маленьких синів, убив шурина і застрелився сам. Так чоловік відреагував на рішення дружини розлучитися з ним.

Також ми розповідали, що мати Ксенії Собчак, якій Путін виділив для "прогодування" хлібну посаду в парламенті, нещодавно з'їздила до Франції. За неузгоджений виїзд "в країну НАТО" їй зробили сувору догану.

Вас також можуть зацікавити новини: