Міра має торкнутися депутатів Держдуми, депутатів регіонального та муніципального рівнів / фото REUTERS

У Російській Федерації чиновникам запропонували поділитися з армією своєю зарплатою.

У Держдумі запропонували ввести добровільну підписку "Внесок у перемогу", за якою чиновники могли б щомісяця перераховувати по 2% зарплати на потреби так званої "СВО" (війни проти України). Про це повідомляє пропагандистське видання ТАСС з посиланням на лист депутата Яни Лантратової на ім'я Михайла Мішустіна.

У тексті зазначено, що міра повинна торкнутися депутатів Держдуми, депутатів регіонального і муніципального рівнів, державних службовців, які займають посади, віднесені до категорії керівників, а також керівників федеральних бюджетних установ і державних корпорацій.

Відео дня

Ситуація в РФ - останні новини

Військкомати країни-агресора продовжують спалахувати. У російському Владивостоці за підпал військкомату був затриманий восьмирічний хлопчик, інформує Telegram-канал SHOT. Повідомляється, що дитина підпалила гараж на території військкомату, проте не встиг втекти, його спіймали на місці. 

Російські вчителі "чудово" привітали диктатора Володимира Путіна напередодні його дня народження листівками із зображенням одного з лідерів українського націоналістичного руху Степана Бандери. Як повідомляє портал "Дзеркало", ініціатором такого пранку виявився Білоруський акціоніст Владислав Бохан.

Вас також можуть зацікавити новини: