У РФ дівчина і її племінниця розмалювали жіночий монастир сатанинськими знаками / ілюстративне фото flickr.com/art_uro

У селі Середньобіла Амурської області Російської Федерації (Далекий Схід) дівчина підбила свою племінницю на "розвага" – вони балончиком нанесли на стіни Средньобільського Богородичного жіночого монастиря сатанинські знаки.

Тітці 29 років, а її племінниці – 15, повідомив Telegram-канал Amur Mash.

"Розвагу придумала 29-річна мадам і підбила на справу 15-річну племінницю. Взяли в руки балончики з червоною і чорною фарбою і вирушили до... монастиря. Вийшло негарно, але, на думку хуліганок, дуже смішно", – наголошується на каналі.

Відео дня

Після інциденту правоохоронці розпочали справу за статтею "Вандалізм, вчинений групою осіб за попередньою змовою " (ст. 214 Кримінального кодексу РФ). Максимальне покарання за вандалізм в Росії – до трьох років позбавлення волі.

Читайте такожУ РФ зафарбували графіті за мотивами "Гаррі Поттера": малюнки лякали дітейЗафарбовувати "витвори" зловмисниць довелося черницям.

В Амурській області РФ дівчина і її племінниця розмалювали монастир сатанинськими знаками / t.me/amur_mash

Раніше схожий інцидент стався в захопленому Росією Криму. На початку листопада минулого року стало відомо, що у Ленінському районі 29-річний чоловік осквернив церкву – намалював статевий орган та написав з помилкою слово "Сатана" ("Сатата").

Вас також можуть зацікавити новини: