Сержанту здалося, що засуджений встав з ліжка і напав на колегу, тому поліцейський схопився за пістолет / фото ua.depositphotos.com

У Росії поліцейський пострілом покалічив себе і напарника.

Усе сталося у Красноармійському районі Самарської області, пише samara.kp.ru.

Близько четвертої години ранку 23-річний сержант поліції охороняв засудженого за крадіжку. Той поранився напередодні та був у хірургічному відділенні Красноармійської ЦРЛ. Правоохоронець задрімав на посту, і в цей момент до палати саме увійшов його напарник.

Відео дня

За словами джерел видання, спросоння сержанту здалося, що засуджений встав з ліжка і напав на колегу.

"Намагаючись врятувати старшого сержанта від неіснуючої небезпеки, молодий поліцейський здійснив два постріли з табельної зброї", - розповів співрозмовник журналістів.

Читайте такожПідлітки петардою підірвали голову собаціВ результаті колега отримав наскрізне кульове поранення правої ноги, а сам конвоїр пошкодив собі вказівний палець.

Згодом поліцейський пояснив керівництву, що скористався табельною зброєю нібито з необережності. Його напарник увійшов до палати, щоб поставити заряджатися телефон, молодий чоловік прокинувся від звуків і схопився за пістолет. Правоохоронці перевіряють цю версію.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Житомирі чоловік двічі вистрілив у себе, тікаючи від поліції. При цьому втікач не виніс травми та втратив свідомість.

Вас також можуть зацікавити новини: