Підозрюваний міг убити дівчаток з ревнощів / фото t.me/lentachold

У Росії затримали раніше судимого Віталія Молчанова, якого підозрюють у зґвалтуванні і вбивстві двох неповнолітніх сестер у Рибінську. Він у всьому зізнався на камеру.

Читайте такожП'яний росіянин відрубав пальці племінниці через зламаний телефонЯк пише 360tv, його затримали в тому ж районі, де сталося вбивство.

Вбивство двох сестер в Росії: всі подробиці

  • Тіла двох сестер вдень 15 вересня знайшли у квартирі одного з житлових будинків в Рибінську. Дівчаткам було 8 і 13 років. Вони були доньками екс-начальника карного розшуку Омська.
  • Поліцейські знайшли ознаки насильницької смерті. Під час попереднього слідства з'ясувалося, що перед вбивством дітей зґвалтували.
  • Слідчі завели кримінальні справи про вбивство і насильство, які потім з'єднали в одне провадження.

Зізнання ґвалтівника: відео

Що відомо про затриманого

Мати сестер жила з чоловіком, що вийшов з в'язниці взимку 2019 року. Його позбавили волі за особливо тяжкі злочини, у тому числі вбивства та зґвалтування.

Саме його правоохоронці запідозрили у злочині та розпочали розшук. Після кількох днів розшуків підозрюваного вдалося затримати.

За версією слідства, злочинець випив близько трьох пляшок коньячного напою, зґвалтував і вбив дівчаток, коли його співмешканка була на роботі. Зазначається, що зробити він це міг з ревнощів – він вирішив, що кохана пізно повертається додому, оскільки знаходиться з іншим чоловіком, і розправився з дітьми.

Як пише Telegram-канал Life Shot, після розправи над сестрами-школярками Молчанов спробував накласти на себе руки у квартирі, де був скоєний злочин.