Біля окупованої Керчі утворилися затори з фур після вибуху на Кримському мосту / фото росЗМІ

Після вибуху на Кримському мосту біля нього утворилися затори. Досі не розсмокталася величезна пробка з фур в районі тимчасово окупованої Керчі.

Про це свідчать дані сервісу з відстеження трафіку та пишуть місцеві пабліки.

На дорогах самої Керчі пробок немає, але скупчення вантажних авто фіксується в спеціальних відстійниках, де очікує навантаження на пороми. При цьому окупаційна влада міста нарахувала на цих майданчиках понад 650 вантажівок. Крім того, вони попросили місцевих жителів допомогти водіям продуктами.

Відео дня

Згідно з даними сервісу з відстеження трафіку на дорогах, на Керченському мосту серйозна пробка. Зазначається, що після вибуху на мосту посилили контрольні заходи та ускладнено рух. Відзначається, що в Керчі та Ленінському районі діє "жовтий" рівень терористичної небезпеки. Він діятиме до 23 жовтня.

Фури вишикувалися у величезні черги в Керчі після вибуху на Кримському мосту - ЗМІ

Вибух на Кримському мосту - що відомо

8 жовтня на залізничній дорозі на Кримському мосту стався вибух, в результаті спалахнув сильна пожежа. На мосту обвалилася частина дорожнього полотна.

У РФ стверджують, що причиною "бавовни" був вибух вантажівки, яка виїхала з Болгарії. На мосту спалахнув залізничний потяг з пальним. Країна-агресор повідомляла про загибель трьох людей.

Джерело УНІАН у правоохоронних органах зазначило, що підрив Кримського мосту був спецоперацією СБУ.  9 жовтня президент РФ звинуватив спецслужби України у підриві Кримського мосту.

10 жовтня окупанти влаштували масований ракетний удар по містах України. Сам Путін визнав, що це було помстою за Кримський міст.

Вас також можуть зацікавити новини: