Збожеволілий Путін способеш вирішити завдати ядерного удару по Україні або Європі / скріншот з відео

Російський диктатор Володимир Путін здатний прийняти рішення про нанесення по Україні або країнам Європи локального ядерного удару. Він може зробити це просто для того, щоб не запам'ятатися світу таким, яким він є, вважає голова фонду "Русь седящая" і журналістка Ольга Романова.

"Він боїться суду історії найбільше. Його страх настільки сильний, що розмова, мені здається, про ядерний удар – це не жарт. Йому простіше стерти з лиця Землі людство, ніж допустити, що він буде показаний в підручнику історії таким, як є – жалюгідною, боягузливою, підлою і нерозумною людиною, яка призвела до величезних жертв. До величезних жертв, а в ім'я... Ніякої мети. Ніякої мети, крім власного звеличення. Більше там немає інших цілей ніяких", – каже вона. 

Під такий удар можуть потрапити столиці України, Польщі та Німеччини, припускає Романова. "Це буде це все залежить від розвитку подій. ... Я розумію, що не можна взяти підірвати Запорізьку атомну станцію і видати за локальний ядерний вибух, наприклад. Хоча, напевно, можна – російській пропаганді. Це може бути локальний удар по Києву, або по Варшаві, або по Берліну", – зазначає Романова.

Журналістка також зазначає, що погрози використовувати ядерну зброю найчастіше лунають від пропагандистів та екс-президента РФ Дмитра Медведєва, що грає на руку російському диктатору. "Путін в цій компанії виглядає таким собі фактором стримування. Це дозволяє заходу, на жаль, думати про те, що Путін – менше зло", – наголосила вона.

Ядерні погрози РФ - останні новини 

Цього тижня російська пропагандистка Маргарита Симоньян закликала підірвати ядерну бомбу над Сибіром. Близький друг Путіна Михайло Ковальчук напередодні заявив, що Росії потрібно підірвати ядерну зброю, щоб продемонструвати Заходу свою рішучість.

Президент України Володимир Зеленський вважає, що Путін збільшує ядерну загрозу, тому що він зазнав невдачі. На його думку, "демонстрація ядерної зброї - це демонстрація не сили, а слабкості з боку росіян".

Вас також можуть зацікавити новини: