Фінал нацвідбору на Євробачення відбудеться 23 лютого / фото СТБ

Вже цієї суботи о 19:00 відбудеться фінал національного відбору на Євробачення 2019. Хто із шістки фіналістів вирушить у Тель-Авів, визначать разом глядачі та члени журі.

У прес-службі каналу СТБ, який транслюватиме фінал нацвідбору, повідомили, що в шоу результатів глядачі побачать одразу два виступи - Джамали й одного з цьогорічних фаворитів за версією букмекерів, представника Франції Bilal Hassani.

Читайте такожЄвробачення 2019: хто побореться у фіналі нацвідбору за право представити Україну (фото, відео)

Член журі національного відбору Джамала представить прем'єру свого синглу Solo. Пісню написали три американські сонграйтери на чолі із саундпродюсером і композитором Брайаном Тоддом, роботи якого неодноразово отримували мультиплатиновий статус, входили до тoп-5 хіт-парадів США і Великобританії, а також номінувалися на Греммі.

"Я дуже рада, що зможу представити свою нову пісню Solo саме в фіналі Національного відбору на Євробачення. Це буде не тільки телевізійна прем'єра, а й перше виконання цієї пісні наживо. З огляду на те, що минулого року я так само вперше співала "Крила" у фіналі відбору, це стає чудовою традицією. Сподіваюся, пісня сподобається телеглядачам", - поділилася співачка.

Представник Франції - 19-річний музикант Білал Хассані - став популярним завдяки своєму блогу на YouTube та участі у французькій версії вокального шоу The Voice Kids. На сцені українського відбору він виконає свою конкурсну пісню Roi (Король), в створенні якої брали участь минулорічні представники Франції на Євробаченні - дует Madame Monsieur.

Як повідомляв УНІАН, у фіналі національного відбору на Євробачення 2019 23 лютого о 19:00 виступлять MARUV, Brunettes Shoot Blonde, YUKO, Freedom jazz, ANNA MARIA і KAZKA.