Зойки про "армію, мову, віру" одного з кандидатів, авжеж, не змусили нас повірити, що з цими компонентами життя в країні все стало добре.

Читайте такожВ Україні починається весняний призов на строкову службу

Попри гучні заяви чиновників про найсильнішу армію Європи та фантастичне зростання забезпечення солдат, у таборах українського війська й досі можна знайти просто жахливі приклади розкрадання грошей та свинського відношення до людей. 

Як працює чергова схема грабунку військових в Одесі, розповіли журналісти програми "Гроші".

Зазначається, що отримати військовим житло від Міноборони стає дедалі важче, тому такі події помпезно висвітлюються. Таким чином, це стає піаром для найвищого командування. У Рахункові палаті підрахували, що приблизно 50% коштів, виділених на будівництво житла для армійців, використані або неефективно, або з порушенням законодавства. Тож армійцям доводиться жити у жахливих умовах у напівзруйнованих відомчих гуртожитках. 

Журналісти побували на території  військового містечка №217 в Одесі. Тут у розтрощених, підгнилих, покритих пліснявою та, на перший погляд, нежитлових будинках, зустрічають старість ветерани служби та вчаться виживати молоді військові.

Раніше УНІАН розповідав, хто з чиновників у погонах краде на зведенні житла для військових.