Хлопчик прославився у мережі / скріншот

У мережі по-справжньому вірусним стало відео, на якому маленький хлопчик у вишиванці старанно виконує гімн України на шкільній лінійці. Ролик з дитиною у своєму TikTok опублікував блогер із ніком Alex Rokitskiy.

Запис так зворушив користувачів соцмережі, що його дуже стрімко почали шерити, на сьогодні відео переглянули понад 2 мільйони юзерів. 

Підписники блогера засипали хлопчика компліментами, зауваживши, що за такими нашими дітьми - майбутнє України. Дитину всі називають справжнім патріотом своєї країни.

Alex Rokitskiy вирішив розшукати хлопчика й запитати в нього, як він вивчив гімн України та хто його навчив так старанно його співати. Виявилося, герою відео 7 років, його звати Тимофій.

"У нас почалася війна, це була найгарніша пісня нашої України. Її всі співали. І я пробував так співати, щоб навчитися", – розповів хлопчик.

Як маленький Матвій "підірвав" мережу своїм роликом до Великодня

"Скоро вже буде Паска. Так що заказуйте м'яска, сардельки та ковбаска" - раніше TikTok-відео від 5-річного хлопчика замилувало соцмережі. Ролик з юним фермером Матвійком вже набрав десятки мільйонів переглядів. Його досі лайкають, з цим звуком зняли тисячі власних версій. 

Вас також можуть зацікавити новини: