Порошенко захворів на коронавірус / фото REUTERS

Петро Порошенко, який захворів на коронавірус, проходить лікування в приватній клініці "Оберіг  у Києві.

Читайте такожДружина хворого на коронавірус Порошенка розповіла про погіршення його стану (відео)

Про це повідомляє "Страна".

Відео дня

За даними видання, в цій же клініці лікується і дочка Порошенка Євгенія, яка також отримала позитивний тест на коронавірус.

Як повідомляється, палати в клініці оснащені апаратурою для кисневої підтримки, є можливість штучної вентиляції легенів будь-якого рівня складності, а також надається реанімаційне лікування з апаратами постійного моніторингу стану всіх функцій організму.

Відділення розраховане всього на 20 осіб. Потрапити сюди можна тільки з позитивним тестом на COVID-19. Транспортують в клініку з будинку або іншої лікарні реанімобілем.

За даними видання, доба в одномісній палаті коштує 11,5 тисяч гривень з триразовим харчуванням та WI-FI. Якщо палата двомісна, то з кожного пацієнта буде по 9 500 грн на добу. Це ціна перебування в клініці без урахування медикаментів. Крім цього вноситься депозит на проходження лікування - 50 тисяч гривень (одноразовий платіж). 

Пацієнтів відділення постійно консультують професори-інфекціоністи. Орієнтуються на американські та європейські протоколи боротьби з коронавірусом.

Доба лікування в клініці обходяться в 11,5 тис. гривень без ліків / фото Ізим Каумбаєв, "Страна"

Хвороба Порошенко: що відомо