Не працюють світлофори приблизно на десяти жвавих перехрестях міста / фото ua.depositphotos.com

В Одесі відновлено водопостачання, яке було припинене через аварію на електропідстанції.

Як повідомили УНІАН у прес-службі компанії "Інфоксводоканал", сьогодні в місті подача води в житлові будинки і адміністративні будівлі перервалася через аварію на одній з електричних підстанцій.

"Через цю аварію деякий час була відсутня електроенергія на водонасосній станції "Південна". Зараз вона працює в штатному режимі. У більшості будинків вода з'явилася, найближчим часом з'явиться у всіх будинках - система наповнюється водою", - пояснили в прес-службі.

Відео дня

Читайте такожУ Черкасах відновили водопостачання після дводенного збою

У той же час в прес-службі мерії Одеси повідомили, що у зв'язку з аварійним відключенням на РЕЗ не працюють світлофори приблизно на десяти жвавих перехрестях міста.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці в Одесі сотні житлових будинків на житлових масивах Таїрова та Черемушки залишилися без світла і води. У соціальних мережах городяни повідомили про припинення подачі електроенергії та води на вулицях Космонавтів, Філатова, Малиновського, Героїв Крут, Генерала Петрова та інших. За деякими даними, причиною масового відключення електроенергії та водопостачання могла стати пожежа на підстанції.