Олег Саленко хотів "провчити систему" / скріншот

Колишній футболіст київського "Динамо" Олег Саленко розповів про те, як поліція склала на нього протокол за порушення карантину.

Слова Саленко наводить Champion.com.ua.

"Я стояв біля майданчика і дивився, як хлопці грають у футбол. Я часто буваю на цьому майданчику - мій син тут грає. Коли приїхали всі ці дебіли, я сказав хлопцям, щоб розходилися, і взяв удар на себе.

Відео дня

Читайте також"Цю систему треба провчити": відомий екс-футболіст порушив карантин у Києві (відео)

Поліцейські пред'явили мені тільки те, що я нібито треную хлопців, хоча це неправда. Цікаво, що за кілька днів до цього я пив пиво зі своїми знайомими в декількох метрах від майданчика, але поліцейські пройшли повз мене і навіть не звернули на нас уваги", - сказав Саленко.

"Поліцейські склали акт, щоcь там написали, я їм сказав йти подалі", - додав екс-футболіст.

Також найкращий бомбардир чемпіонату світу-1994 звинуватив телеканал в маніпуляціях:

"Журналістка, яка тут працювала, просто попіарилася на мені. Вони у своєму сюжеті запікали деякі моменти, ніби я нецензурно лаявся, хоча це не так. Я ж виріс у Санкт-Петербурзі, дуже рідко використовую мати. Всі, хто мене знають, можуть це підтвердити".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що екс-футболіст збірної України Алієв сказав своїм "доброзичливцям" "засунути язики подалі" після того, як здав тест на коронавірус.