Бойовики обстріляли українських військових з

У штабі антитерористичної операції спростували повідомлення бойовиків про обстріл українськими підрозділами з важкого озброєння населених пунктів поблизу Донецька. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє в Facebook.

Читайте також"Дебальцеве стало ближчим": ЗСУ просунулися вперед, зайнявши нові позиції - волонтер

«Вчора, 22 травня, російсько-окупаційні війська обстріляли позиції сил АТО поблизу населеного пункту Опитне з використанням реактивних систем залпового вогню. Щоб прикрити факт ганебного ігнорування Мінських угод, ворог почав прикривати свої дії інформаційною завісою в мережі Інтернет», - наголошується в повідомленні.

Відео дня

За даними прес-центру, з метою дискредитації підрозділів Збройних сил України ворожі ЗМІ повідомили, що сили антитерористичної операції нібито обстрілювали з РСЗВ, артилерії і танків населені пункти поблизу Донецька.

При цьому в штабі наголосили, що Збройні сили України чітко дотримуються режиму припинення вогню і завжди готові дати адекватну відповідь, не порушуючи Мінських угод.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу на Донбасі окупанти 59 раз обстріляли опорні пункти українських військових, поранені четверо бійців.