Боєць "Азова" з позивним "Рейнджер" зліва / фото t.me/diplomat4308

Бійці полку "Азов" показали, яке житло вони споруджують собі в підвалах "Азовсталі". Намети, алюмінієві каструлі і ліжко з дощок — ось весь побут захисників міста. Однак їх тимчасові притулки виглядають акуратно і чисто, з урахуванням нелюдських умов, в яких опинилися солдати.

На відео нижче, яке опубліковано в Telegram-каналі бійця під псевдонімом AntiKugut, демонструється намет його побратима з позивним "Рейнджер".

Житло спорудили з використанням підручних засобів в умовах безперервних бомбардувань рашистів у підвалах "Азовсталі". Таких тимчасових притулків, судячи з ролика, в приміщеннях під заводом багато.

"Рейнджер" зробив собі ліжко з дощок і дверей. Біля нього воїн змайстрував кілька поличок, на яких стоїть металевий посуд. Окреме місце боєць відвів для багаття, на якому кип'ятиться вода в алюмінієвій каструлі. Остання стоїть на чотирьох цеглинах, що виконують роль підставки. Всередині намету чисто і акуратно, а самі солдати підкреслюють, що в будь-яких умовах можна створити собі відносно комфортний побут.

Свіже відео дуже контрастує на тлі того безладу, який залишали після себе окупанти. Наприклад, в середині квітня мешканка Гостомеля показала квартиру, де жили російські солдати. Всі кімнати були захаращені сміттям, а на балконі рашисти влаштували імпровізований туалет. При цьому унітаз залишився чистий, так як його, судячи з усього, не використовували.

Фоторепортаж, який УНІАН опублікував тиждень тому, теж показує "свинства" росіян. На знімках помітно наслідки їх перебування у вже звільнених поселеннях на Київщині.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: