Російські наземні війська за жодних умов не можуть перемогти в Україні, вважає Мамука Мамулашвілі / фото УНІАН

Президент Російської Федерації Володимир Путін, напавши на Україну, зробив найбільшу помилку.

Наземні війська РФ за жодних умов не можуть перемогти українську державу, оскільки перегрупування сил є й з українського боку, розповів командир "Грузинського національного легіону" Мамука Мамулашвілі в ефірі спільного телемарафону, пише tsn.ua.

За його словами, РФ втягує у війну терористів з різних держав, а лави захисників Україні поповнюють професійні військові-іноземці.

Відео дня

"Терористична країна (Росія - Ред.), не лише з її очільником, а й народом. Буде підтягувати таких самих терористів, як вони самі…", - сказав командир.

Мамулашвілі додав, що такі дії російської сторони є очікуваними, оскільки РФ "підв’язує терористичні групи", які знаходяться на її утриманні.

"…Ми готові і до цього, адже це не професійні військові, адже це люди варварського типу, як і російські війська…", - заявив він.

На його думку, напад Росії на Україну буде переломним моментом і для самої РФ - країна перестане існувати з тим "терористичним населенням", яке є зараз.

Нагадаємо, рано вранці 24 лютого війська РФ вдерлися до України.

Супротивник спершу бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, зокрема, Київ, Чернігів, Маріуполь, Харків, Херсон та Житомир.

У березні російська сторона заявила про терміновий рекрутинг 16 тисяч колишніх ІДІЛівців для використання проти мирних громадян.

Варто зазначити, що в Україну з усього світу прибували добровольці для участі у війні з РФ. Станом на 10 березня у складі інтернаціонального легіону за українську державу воювали громадяни 52 країн світу.

Вас також можуть зацікавити новини: