ЗСУ готують контрнаступ / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Підготовлюваний контрнаступ Збройних сил України змінить ситуацію як на фронті, так у настроях росіян.

Впевненість у цьому висловив ветеран російсько-української війни і військовий експерт Олексій Гетьман, нагадавши, що РФ змістили терміни своїх "перемог" у Бахмуті, передає 24 канал.

"Коли ти у двадцятий раз призначаєш новий термін, ти виглядаєш як блазень, тому що навіть російські військовослужбовці до цього ставляться не надто серйозно, мовляв, "призначили так призначили, до цього не виконали 16 разів, не виконуємо й 17", - зазначив він.

За його словами, росіяни хочуть зірвати контрнаступ ЗСУ, але навряд чи у них вийде. При цьому він додав, що у росіян досі вистачає сил та засобів для ведення бойових дій.

"Однак, коли почнуться контрнаступальні дії ЗСУ, багато що зміниться, не тільки на лінії фронту, але і всередині Росії", - сказав Гетьман.

Контрнаступ ЗСУ - актуальні новини

Раніше військовий льотчик-інструктор, полковник Збройних Сил України в запасі, військовий експерт Роман Світан розвіяв фейки про підготовлюваний контрнаступ Збройних сил України.

А прем'єр-міністр Денис Шмигаль на брифінгу у Вашингтоні заявив, що контрнаступ ЗСУ розпочнеться вже найближчим часом і дозволить в кінцевому підсумку повернути всі українські території в межах 1991 року.