Окупанти атакували Одещину дронами / скріншот

Ввечері 22 лютого російські окупаційні війська атакували Одеську область ударними дронами типу Shahed. В регіоні кілька годин тривала повітряна тривога.

Про наслідки ворожої атаки розповів очільник Одеської обласної війської адміністрації Олег Кіпер. За його словами, в Одесі спалахнула пожежа на об’єкті цивільної інфраструктури.

"Є інформація про постраждалих людей. Данні та кількість уточнюються. На місці працюють всі відповідні служби", – написав він.

Відео дня

Інших подробиць наразі немає. Варто зазначити, що тривога в області тривала понад дві години – з 21:10 до 23:54 22 лютого. 

Атаки РФ по Україні – інші новини

22 лютого під вогнем російських окупантів опинилася і Донеччина. Ворог обстріляв Костянтинопільське з "Ураганів". По території села влучили 13 снарядів. 

Як повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін, 1 людина загинула і 9 поранено внаслідок обстрілу. Серед поранених — 4 підлітки: 12, 14, 15 і 16 років. Всім надана необхідна медична допомога.

Також окупанти вдарили по тепловій електростанції, розташованій в одному з прифронтових регіонів. Внаслідок атаки постраждали енергетики, було серйозно пошкоджено обладнання ТЕС. 

Вас також можуть зацікавити новини: