У СБУ підтвердили причетність до руйнування Кримського мосту / фото з пабліка kerch_most_ru

Голова Служби безпеки України Василь Малюк заявив, що руйнування Кримського мосту у жовтні минулого року – це одна з реалізацій СБУ.

Як повідомив прес-центр СБУ, про це він заявив під час презентації марки, присвячену діяльності спецслужби та її внеску у захист країни.

Він наголосив, що з перших днів повномасштабного вторгнення РФ співробітники СБУ нищать ворога у найгарячіших точках і роблять все, щоб якнайшвидше звільнити нашу землю.

Відео дня

"Руйнування Кримського мосту – це одна з наших реалізацій. Переконаний, що унікальні спецоперації, які проводить СБУ, стануть сюжетами для нових марок", – зазначив Малюк.

Він подякував співробітникам спецслужби за роботу і побажав, щоб кількість їх бойових виходів відповідала кількості повернень на місця дислокації. 

У прес-службі СБУ УНІАН уточнили, що йдеться, зокрема, про руйнування у жовтні 2022 року.

Атака на Кримський міст у 2022 році - деталі

Вранці 8 жовтня 2022 року на залізничній гілці Кримського мосту виникла сильна пожежа. У РФ заявили, що на мосту вибухнула вантажівка, в результаті спалахнув залізничний потяг. Було пошкоджено полотно на його залізничній та автомобільній частинах. Також повідомлялося про загибель в результаті події трьох осіб.

Путінський режим назвав вибух терактом і звинуватив у цьому спецслужби України, проте українська сторона заявила, що не причетна до вибуху на Кримському мосту.

Вас також можуть зацікавити новини: