ЗСУ відповіли на порушення окупантами перемир'я / фото УНІАН

З початку поточної доби в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню.

Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу ООС.

Читайте такожМендель про порушення "тиші" на Донбасі: складно уявити, що ця територія в один момент "перестане гуркотіти"

Відео дня

«В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», ворожу вогневу активність було помічено декілька разів неподалік Авдіївки. Тут противник застосував проти наших захисників міномети 82-го калібру, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю», - йдеться у зведенні.

Також, додали у штабі, в обідню пору біля Авдіївки з напрямку населеного пункту Яковлівка було візуально виявлено БпЛА противника типу «квадракоптер» з перетином лінії розмежування. Безпілотник збили українські воїни.

Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

«В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік населеного пункту Золоте-4 противник застосував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети, а поблизу Новолуганського – стрілецьку зброю», - йдеться у зведенні.

У штабі наголосили, що на численні обстріли противника українські воїни надали ворогу адекватну відповідь. Серед українських воїнів бойових втрат немає.

Останні новини про війну на Донбасі: