ЗСУ знищують ворожі склади боєприпасів / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Після розгромних ударів українських бійців російські війська намагаються перевезти свої військові склади якомога далі від лінії вогню, але їм нічим це зробити.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла речник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

"У нас є така інформація, що вони вишукують такі місця, щоб їх (боєприпаси) розташувати десь подалі. Але я зауважу, що ми вражаємо не тільки склади боєприпасів, а й скупчення техніки. Тому відвезти і перевезти їм теж нічим", - зазначила вона.

Відео дня

За словами Гуменюк, ЗСУ завдають ударів і по складах з паливно-мастильними матеріалами, тому окупантам все складніше заправляти свій транспорт для перевезення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти доставляють боєприпаси відразу на передову, оскільки бояться артилеристів ЗСУ.

За даними ISW, удари по складах окупантів могли знизити активність Російський артилерії.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу проінспектував російське угруповання "Схід" на тлі регулярних підривів складів боєприпасів. Командування країни-агресора вже насилу приховує паніку і відчай.

Вас також можуть зацікавити новини: