У Чорнобаївці чули вибух 2 липня / фото /t.me/h...herson

У суботу, 2 липня, в Чорнобаївці Херсонської області прогримів вибух.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ й Telegram-канали, публікуючи фото і відео стовпа чорного диму, що підіймається над селом.

Офіційної інформації про те, що сталося, на цей час немає.

Відео дня

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ заявили, що російські окупанти та їхні посіпаки бояться опору місцевого населення, яке наростає зокрема в Херсонській області.

"Керівництво загарбників пересувається з великою кількістю охорони, в броньованих машинах і бронежилетах, – йдеться у повідомленні. – Місцеві жителі продовжують чинити тотальний опір".

Феномен Чорнобаївки - що відомо

Військовий аеродром у Чорнобаївці російські війська використовують як командний пункт і місце збору літаків і вертольотів. Вперше на цьому аеродромі позиції загарбники розгромили ще 27 лютого. Втім після удару українськими "Байрактарами" росіяни розмістили на тому ж місці нові вертольоти. 

Щонайменше два рази у Чорнобаївці були знищені високі чини російської армії, в тому числі російський командувач 8-ї армії-генерал-лейтенант Андрій Мордвічев.

У той же час, у російських військових вже сформувалася паніка від однієї лише думки про Чорнобаївку. Адже там вони постійно зазнають поразки.

Вас також можуть зацікавити новини: