Окупанти вдарили по Полтавщині / фото МВС

Майже сотня рятувальників цієї ночі працювали в Полтавській області через те, що російські окупанти вдарили по багатоквартирному будинку.

Як йдеться у повідомленні МВС, росіяни завдали ракетного удару вчора увечері по двоповерховому багатоквартирному будинку, де проживали близько 30 людей.

"Підрозділи ДСНС врятували дві людини, психологи Національної поліції та ДСНС надали допомогу близько 20 жителям. На жаль, одна людина загинула ще 12 постраждали. Серед них – дві дитини", - йдеться у повідомленні. 

У МВС додали, що внаслідок ракетного удару пошкоджені два триповерхові будинки, один чотириповерховий та близько десятка автомобілів. Рятувальна операція тривала понад 3 години.

А у Нацполіції уточнили, що удар окупанти здійснили близько 21-ї години 8 квітня по об’єкту цивільної інфраструктури на території Полтавської громади. Там зазначили, що поранені отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Нічна атака дронів

У ніч на 9 квітня Україну атакували декілька груп російських ударних дронів. За даними Командування Повітряних сил ЗСУ, повітряну тривогу оголошували у Миколаївській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях. 

Вранці Повітряні сили повідомили, що "в результаті протиповітряного бою збито усі 20 "шахедів" у Миколаївській, Одеській, Херсонській, Дніпропетровській, Полтавській, Вінницькій та Львівській областях".

Вас також можуть зацікавити новини: