Україні й після перемоги може загрожувати атака з боку РФ, вважає Кирило Буданов / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Перемога України у війні - це вихід Збройних сил України на кордони станом на 1991 рік.

РФ може й після цього робити прикордонні обстріли України і запускати кілька ракет на місяць, таку думку висловив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі інформаційного телемарафону.

"Практична площина - на початку вихід на адмінкордони 91-го року, далі вже все інше. Коли ми вийшли на кордони 91-го року, можна як після закінчення Другої світової війни 9 травня відмічати, ну, у нас буде якась інша дата", - сказав він.

Відео дня

Буданов зауважив, що це все ж не є закінченням усіх процесів війни.

"Далі ж треба відбудовувати країну, дати відповідь, що робити з людьми, які 8 років жили в окупації, що робити з тими, хто воював проти... Чи зупинить Росія свій терор? Вони ж можуть далі робити прикордонні обстріли і запускати 2-3 ракети на місяць ...досить багато є питань", - додав очільник ГУР.

Війна України з Росією - прогнози

Кирило Буданов прогнозував, що у 2023 році на Україну чекає радість та перемога у війні з Росією. На його думку, РФ у наступному році "світить" трансфер влади.

Раніше керівник ГУР Міноборони говорив, що програш Росії Україні - це вже вирішене питання.

За прогнозом британської газети Financial Times, війна проти РФ триватиме весь наступний рік, оскільки жодна зі сторін повномасштабного конфлікту не захоче його замороження.

Вас також можуть зацікавити новини: