ЗСУ знищують військові об'єкти у Криму / фото t.me/vanek_nikolaev

Можна вважати, що Збройні сили України ведуть наступальну операцію і на Кримському напрямку, зазначив військовий експерт Олег Жданов.

"Я б сюди ще додав Кримський напрямок, його вже можна розглядати як окремий. Триває операція зі звільнення Криму. Фактично ми ведемо там наступальну операцію", - заявив він.

При цьому Жданов зазначив, що від ударів ЗСУ не страждає мирне населення у Криму.

Відео дня

"Я так розумію, є якийсь графік у Генштабу, ми планомірно знищуємо військові об'єкти. Зверніть увагу, там цивільне населення не страждає зовсім, я маю на увазі, немає поранених і вбитих, а військові об'єкти виносяться один за іншим. Сьогодні це не виняток. І сьогодні ми говоримо про те, що не тільки на Бахмутському, а й на Кримському напрямку ми теж ведемо активні наступальні дії з ліквідації окупантів", - додав експерт.

Звільнення Криму - прогноз

Як писав УНІАН, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов переконаний, що ще до настання зими українські Сили оборони можуть здійснити операцію із розриву Сухопутних зв'язків між Росією і окупованим Кримом.

Він зазначив, що перша оборонна лінія російських окупантів на Запоріжжі вже подекуди пробита, а це означає, що розрив "сухопутного коридору" можливий наступними тижнями.

Вас також можуть зацікавити новини: