Фото зроблено після чотирьох тижнів відбування покарання / фото twitter.com/jaketapper

Опубліковане фото ув'язненого Пола Манафорта, якого 12 липня перевели до в’язниці Александрії, штат Вірджинія.

Про це повідомив речник офісу шерифа Александрії, передає Голос Америки. На фото Манафорт спокійно дивиться у камеру. Видно його волосся з сивиною, на обличчі - легка неголеність. Фото зроблено після чотирьох тижнів відбування покарання у в’язниці містечка Варшава, що у штаті Вірджинія, майже за сто миль від столиці.

Читайте такожМанафорта тримають в одиночній камері 23 години на добу для його безпеки - адвокат

Відео дня

Серед іншого, Манафорта звинувачують у відмиванні грошей та банківських махінаціях. 15-го червня федеральна суддя у Вашингтоні відправила колишнього керівника передвиборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта до в'язниці до часу проведення над ним судового процесу у вересні.

За словами шерифа, «через важливість ув’язненого, Манафорт знаходитиметься під захистом, що обмежуватиме його контакт з іншими ув'язненими».

Напередодні з’явилась інформація, що у в’язниці до Манафорта ставились як до VIP засудженого. У камері він мав доступ до електронної пошти, мобільного телефону, в нього був приватний простір та приватна ванна кімната.

Суд над Манафортом на підставі пов’язаних звинувачень має розпочатися 25 липня у Вірджинії. Екс-радник українського президента Януковича заявив про свою невинність у всіх висунутих проти нього обвинуваченнях, включно зі змовою проти Сполучених Штатів.

8 червня у США проти Манафорта та його «партнера» Костянтина Килимника висунуто офіційні обвинувачення у перешкоджанні правосуддю у зв’язку зі справою, пов’язаною з роботою в Україні на підтримку Януковича.