Американська компанія Marvel розкрила секрети щодо майбутнього своїх кінопроектів.

Четверта кінофаза від Marvel включатиме загалом 10 проектів - 6 повнометражних фільмів та 4 серіали (один із них анімаційний). При цьому як у фільмах, так і в серіалах до своїх ролей повернуться багато акторів з попередніх стрічок.

Першою 1 травня 2020 року у прокат надійде довгоочікувана картина «Чорна вдова». Супергероїню-шпигунку Наташу Романову знову зіграє Скарлетт Йоханссон. Наступним стане серіал про супергероя Сокола з Ентоні Макі та Себастіаном Стеном у головних ролях. Вихід серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» запланований на осінь 2020 року.

Читайте такожШанувальники Marvel обвалили сайти американських кінотеатрів через нових «Месників»

На листопад 2020 року запланована кінопрем’єра від Marvel – «Вічні». Головні ролі виконають Анджеліна Джолі, Сальма Хайек та Річард Медден. Це будуть абсолютно нові для кіновсесвіту Marvel персонажі, яких чекатимуть космічні пригоди.

Ще однією новинкою стане фільм «Шанг-Чі та легенда десяти кілець», який вийде у лютому 2021 року. Це розповідь про супергероя-майстра бойових мистецтв Шанг-Чі, якого зіграє канадець Сіму Л'ю. На весну 2021 року запланований вихід серіалу «ВандаВіжн». У центрі сюжету опиняться Багряна відьма (Елізабет Олсен) та Віжн (Пол Беттані).

Читайте також"Капітан Марвел": у мережі з'явився новий трейлер фільму з Ларсон (відео)

У травні 2021 року вийде друга частина фільму «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля». Тоді ж запланований вихід довгоочікуваного серіалу «Локі». У ньому йтиметься про зведеного брата Тора – одного з найулюбленіших персонажів фанатів Marvel. Влітку 2021 року планується випуск анімаційного серіалу «Що якщо...?». Персонажів мають озвучити чимало акторів, відомих за кінофільмами Marvel.

Восени 2021 року вийде серіал «Соколине око», де влучного стрільця Клінта Бартона знову зіграє Джеремі Реннер. Завершить четверту фазу кіновсесвіту Marvel четверта частина Тора «Тор: Любов і грім».