У МЗС РФ наголосили, що мова йде про

У МЗС РФ коментуючи вимогу Вашингтона щодо припинення роботи трьох диппредставництв заявили, що не всі президенти США доходили до завершення терміну. Про це в ефірі однієї російської телепрограми сказала офіційна представниця МЗС Росії Марія Захарова, пише «Європейська правда».

Читайте такожМосква заявила, що США захопили російські диппредставництва

"Не всі, взагалі, американські президенти доходили до кінця свого терміну. Про це, до речі, непогано було би пам‘ятати у сьогоднішніх історичних реаліях. Про те, з якою державою ми маємо справу", - сказала Захарова.

Відео дня

При цьому, Захарова уточнила, що має на увазі не імпічмент президента США, а те, "як побудована держава і як боротьба кланів у різні історичні моменти призводила до різних політичних результатів".

Як повідомляв УНІАН раніше, раніше Держдеп США зажадав закрити консульство Росії в Сан-Франциско і дві будівлі торгпредства у Вашингтоні та Нью-Йорку до 2 вересня, мотивуючи це відповіддю на російську пропозицію скоротити чисельність працівників дипмісії США в Росії.

Також повідомлялось, що рішення про закриття генерального консульства Росії в Сан-Франциско ініціював президент США Дональд Трамп. Про це повідомила прес-секретар Трампа Сара Сандерс.

«Це було рішення, прийняте президентом, так», – сказала Сандерс, відповідаючи на питання журналістів щодо того, хто ініціював такий дипломатичний крок.