Алена Делона не впізнати / фото instagram.com/parismatch_magazine

85-річний французький актор Ален Делон, який переніс інсульт, з'явився на обкладинці французького тижневика Paris Match.

Фото обкладинки глянцю 16 червня опубліковано на сторінці видання в Instagram.

Читайте такожСкандал у Каннах: активістки вимагають позбавити відомого актора почесного призуВ кадрі колишній секс-символ кіно з'явився у джинсах, сорочці й піджаку. На шиї артиста зав'язаний шарф. Крім того, видання розмістило фрагмент інтерв'ю з Делоном, в якому йдеться, що це перша поява актора в ЗМІ після перенесеного інсульту.

Відео дня

У коментарях під знімком з Делоном - палкі обговорення змін у зовнішності актора: "Ого, як він постарів", "Це не Делон".

Алена Делона не впізнати / фото instagram.com/parismatch_magazine
Секс-символ кіно Ален Делон шокував змінами у зовнішності (фото)

Хто такий Ален Делон, чим він відомий

Ален Делон - французький актор театру і кіно, кінорежисер, сценарист і продюсер. Кінозірка і секс-символ 1960-х - 1980-х років.

Найбільшу популярність здобув після фільмів «На яскравому сонці» (1960), «Рокко та його брати» (1960), «Леопард» (1963), «Чорний тюльпан» (1964), номінований на «Золотий глобус» як «найбільш перспективний новачок серед чоловіків». Володар премії «Сезар» за найкращу чоловічу роль у картині «Наша історія» (1984).