фото: УНІАН

Як повідомили УНІАН у Відділі взаємодії із ЗМІ Секретаріату Центрвиборчкому, сьогодні на своєму черговому засіданні ЦВК зареєструвала 11 офіційних спостерігачів від Міжнародної комісії з прав людини та 10 – від Міжнародної громадської організації "Політична ініціатива".

Читайте такожСироїд: склад ЦВК нелегітимний більше року

«Станом на 13 жовтня 2015 року загальна кількість зареєстрованих міжнародних офіційних спостерігачів на місцевих виборах складає 205 осіб. Із них – 31 особа від Королівства Данія, Федеративної Республіки Німеччина, 7 – від Чеської Республіки, 5 – від Японії, 5 – від Естонської Республіки, 95 – від БДІПЛ ОБСЄ, 16 – від Українського Конгресового Комітету Америки, 11 – від Міжнародної комісії з прав людини, 10 – від Міжнародної громадської організації "Політична ініціатива" та 8 – від Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO), 5 – від Комітету регіонів Європейського Союзу»,- йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожЦВК сформувала нову територіальну комісію Маріуполя

Як повідомляв УНІАН раніше, ЦВК сподівається, що вже найближчим часом будуть створені передумови, необхідні для призначення місцевих виборів в окремих районах Донецької та Луганської областей.