Мафиози / napoli.repubblica.it

Як повідомляє газета La Repubblica, вбивцями виявилися діти ватажка неаполітанської мафії.

"Мене звуть Марко Ді Лоренцо. Я визнаю, що я є одним з тих, хто винен у випадку з вбивством, які відбулося у невеликому супермаркеті. Я першим увірвався до магазину із пістолетом у руці, з моїм братом Джанлукою", - наводить видання цитату з допиту злочинця 20-річний Джанлука.

Мафиози / napoli.repubblica.it

Посольство України у Ватикані так само повідомило про те, що вбивці українця знайдені і заарештовані.

Відео дня

"Заарештовані вбивці українця Анатолія Короля, який загинув у Неаполі, виявилися дітьми місцевого злочинного боса Лануалє", - повідомляє посольство.

Як повідомляв УНІАН, трагедія сталася 31 серпня у містечку Кастелло-ді-Чістерна, що в передмісті Неаполя. 38-річного українця Анатолія Короля застрелили біля свого будинку на очах у його дворічної дочки.

Читайте такожНа Донеччині затримали бійця АТО, який розстріляв через конфлікт двох розвідників

Пізніше з'ясувалося, що на виході із супермаркету Анатолій помітив, як злочинці, які приїхали на чорному мотоциклі, намагаються пограбувати магазин. Він залишив перед входом сумки з покупками і коляску, в якій знаходилася маленька дочка, і повернувся, щоб спробувати зупинити пограбування. Українець накинувся на грабіжника, який погрожував касиру пістолетом. Тоді другий грабіжник застрелив українця.

Влада Італії заявила, що мають намір посмертно нагородити Короля.