Гуманитарная помощь от Германии прибыла в Киев / фото УНИАН

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС). "Сьогодні, 8 жовтня, близько 2.00, 98 вантажівок з гуманітарною допомогою від уряду Німеччини прибули в логістичний центр під Києвом. Ще 14 вантажівок (усього український кордон перетнули 112 вантажівок) прибудуть у центр сьогодні, у другій половині дня. Станом на 12.00 рятувальники розвантажили 12 фур. Зараз триває розвантаження ще 12 вантажівок. До кінця дня, в цілому ми плануємо розвантажити 30 фур", - повідомив голова ДСНС Сергій Бочковський.

Читайте такожВантажівки із німецькою гумдопомогою потрапили в ДТП на Волині (фото)

Він зазначив, що у вантажівках з гуманітарною допомогою знаходиться медичне обладнання, інвалідні коляски, ліжка, ковдри, побутова техніка (холодильники, пральні машини) і теплий одяг для тимчасово переміщених осіб

Відео дня

"Після прибуття і розвантаження всіх вантажівок співробітники Товариства Червоного Хреста в Україні спільно з рятувальниками доставлять гуманітарну допомогу за місцем призначення", - зазначив Сергій Бочковський.

Як повідомляв УНІАН, 7 жовтня 112 вантажівок з гуманітарною допомогою від Німеччини перетнули польсько-український кордон.