У Тернополі школяр не хотів йти на танці, тому "замінував" житло викладачки / фото protanec.com

У Тернополі школяр, щоб не йти на заняття, «замінував» житло своєї вчительки.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, 7 березня на лінію «102» надійшло повідомлення від жительки Тернополя, яка повідомила, що до неї зателефонувала невідома особа і повідомила про замінування її помешкання.

Читайте такожНа Дніпропетровщині чоловік "мінуванням" помстився магазину, з якого не вдалося вкрасти дві шоколадкиНа місце події виїхали усі екстрені служби. Вибухотехніки та кінологи обстежили будівлю, вибухового пристрою вони не виявили.

Відео дня

У ході проведених оперативних заходів стало відомо, що дзвінок був здійснений з мобільного телефону, який належить неповнолітній жительці Тернопільського району. Як розповіла школярка, свій засіб зв’язку вона надала однокласникові, який і здійснив дзвінок. Хлопець зізнався, що зателефонував до викладачки, аби не йти на заняття з танців.

Працівники поліції склали на матір «неповнолітнього жартівника» адміністративні матеріали відповідно до статті 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей».

Як повідомляв УНІАН, раніше на Тернопільщині на дискотеці побили музикантів, тому що не сподобався їхній репертуар.