Чоловік назвав свою собаку так, що його мати-християнка заридала, коли почула / колаж УНІАН, фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Вибір імені для улюбленця – вкрай непроста справа. Але дедалі важчою вона стає, якщо при вибори треба враховувати і те, чи не образить це ім’я релігійні почуття твоїх близьких. 

Користувач Reddit розповів, що не врахував цей нюанс, коли вигадував ім’я для свого собаки, і жорстоко за це поплатився, пише Newsweek.

Спершу чоловік назвав цуценя Люсі, але потім з’ясувалося, що це не дівчинка. Тоді він продовжив називати собаку Люсі, але вже як скорочення від Люцифер. Однак це не сподобалося його батькові-священику, оскільки він не тільки був проти нового імені цуценя, але й вважав собаку "диявольською твариною".

Відео дня

"Коли батьки дізналися, що я заведу собаку, батько помолився за мене. Я ніколи не вірив у всі ті речі про Ісуса, і якщо ви когось запитаєте, мою собаку назвали на честь Люцифера з шоу, а не буквального Диявола, тому що для мене він не існує", – написав чоловік.

Користувач додав, що після того, як поділився фото своего цуценя в Instagram і розповів, як назвав його, мати зателефонувала йому і, плачучи, намагалася переконати його позбутися тварини.

"Моя мама подзвонила мені, ридала, сказала, що я став жертвою і мені потрібно негайно позбутися свого собаки. Через деякий час я пояснив, що він не змушував мене дати йому це ім’я, тому що він собака. З тих пір вони благали мене змінити ім’я. Моя дівчина вважає, що ми повинні просто змінити ім’я, щоб заспокоїти їх, і я думаю, що нам, можливо, доведеться це зробити, але я справді цього не хочу. Він мій пес, і мені має бути дозволено називати його як завгодно", – додав автор допису і попросив про пораду.

Більшість користувачів були просо шоковані реакцією батьків, але інші шукали неординарні рішення. Зокрема, пропонували переконати батьків, що Люсі – скорочення від ім’я Луї Крістіан Фур (Louis Christian Fur), і аж ніяк не від імені занепалого янгола. 

Цікаві новини про тварин на УНІАН

5-річна кішка Клео стала зіркою в мережі після того, яка на відео кумедно передала зрозумілу кожному емоцію – ненависть до дієтичної їжі.

А інший неслухняний кіт спричинив галас після того, як зіпсував сусідський ремонт зі збитками на понад тисячу фунтів стерлінгів.

Вас також можуть зацікавити новини: