фото metinvestholding.com

Міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група "Метінвест" розробляє дорожню карту на найближчі 10 років зі скорочення викидів вуглекислого газу підприємствами групи. 

Про це в інтерв'ю The Brussels Times повідомив генеральний директор Групи «Метінвест» Юрій Риженков.

"Зараз розробляється 10-річна Дорожня карта "Метінвесту" зі скорочення викидів CO2. Як тільки у нас буде розуміння, яким чином ми зможемо стати вуглецево-нейтральною компанією, ми оголосимо про це", - сказав Риженков. 

Відео дня

Він підкреслив, що заяви компанії в частині екології завжди підкріплюються покроковим планом дій з конкретними показниками, які повинні бути досягнуті. 

"Добрі наміри повинні підкріплюватися реальними кроками, які потрібно зробити для досягнення цієї мети, і наявними ресурсами, щоб обіцянки не виглядали голослівними. "Метінвест" бере на себе відповідальність за кожну дану обіцянку. Всі наші заяви в частині екології підкріплюються покроковим планом дій із зазначенням обсягів зниження викидів і вартості", - додав він. 

Довідка УНІАН. Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні і одним з найбільших в СНД виробником залізорудної сировини і сталі.